Strömbäcks restaurang

Vi söker kock/kallskänka till restaurangen på Strömbäcks folkhögskola

Vi söker en kock/kallskänka till vår fina restaurang som tillsammans med köksansvarig vill bjuda våra gäster på en minnesvärd och hållbar matupplevelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av det varma och kalla köket. Är du en positiv person som är lätt att samarbeta med? Drivs du av att skapa fantastiska upplevelser för gäster? Då är det kanske dig vi vill ha i vårat team!

Om jobbet

Strömbäcks folkhögskola ligger ca 2 mil söder om Umeå i en historisk miljö och naturskön omgivning. Verksamheten drivs av en stiftelse vars huvudmän är EFS i Västerbotten, Luleå stift samt Svenska kyrkan. Folkhögskolan erbjuder 8 ordinarie kurser samt konferenslokaler och tillhörande service. Här studerar ungefär 140 personer varav drygt 70 personer bor på vårt internat. 

Vi driver en restaurang som serverar vällagad husmanskost till skolans deltagare och personal, konferensgäster och övriga gäster. Under året har vi några större event som julmarknad, julbord, sommarcafé och morsdagsmiddag, som vi vill fortsätta att utveckla. Vi värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i arbetslivet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera salladsbuffé, matlagning, bakning, förrätter, smörgåsar m.m. För oss är bra samarbete viktigt för att få arbetet att fungera. Vi söker dig som tycker god mat och utmaningar är något av det bästa som finns. Som person tror vi att du är positiv och driven. Du gillar att samarbeta, är kreativ och flexibel. Arbete på helger och kvällar förekommer i samband med evenemang, konferenser och övriga bokningar.

Kvalifikationer

Erfarenhet som kock/kallskänka erfordras.

Ansökan

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. 

Skicka din ansökan till: Åsa Granath, asa.granath@strombacksfolkhogskola.se.

Tillsättning sker löpande

Om anställningen

Omfattning: Heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Ett års erfarenhet som kock/kallskänka erfordras.

Övrigt

Körkort är önskvärt.

Vi sparar dina handlingar i 1 år från det att rekryteringsprocessen är avslutad. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är intresseavvägning.

Kontaktpersoner

Om du har frågor om tjänsten, kontakta:

Åsa Granath
Restaurangchef
asa.granath@strombacksfolkhogskola.se.