Photo by Emily Wilson on Unsplash

Kakor på strombacksfolkhogskola.se

Den här webbplatsen innehåller kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som sparas på din dator när du besöker en webbplats. Här kan du läsa om vilka kakor vi använder och till vad de används.

Statistik

Vi använder Google analytics för att kunna utvärdera och optimera vår hemsida, det vill säga göra den så bra som möjligt för dig som besöker den.

Namn
Utfärdare
Typ
Upphör
_ga strombacksfolkhogskola.se HTTP 2 år
_gat strombacksfolkhogskola.se HTTP 1 dag
_gid strombacksfolkhogskola.se HTTP 1 dag

Lyssnafunktion

För den som vill få informationen på hemsidan uppläst behövs en kaka för att få funktionen att fungera, och en kaka som sparar inställningar ifall dessa ändras.

Namn
Utfärdare
Typ
Upphör
JSESSIONID Tomcat Session
insipio.generator.functoons Insipio 30 dagar

Instagramplugin

Vi använder ett plugin för att visa innehåll från Instagram på vår webbplats. För att det ska fungera skickas din IP-adress till Instagrams server. Instagram använder informationen i enlighet med sin datapolicy: https://help.instagram.com/519522125107875

Namn
Utfärdare
Typ
Upphör
csrftoken instagram.com HTTP 1 år
mid instagram.com HTTP 10 år
rur  instagram.com HTTP Session
urlgen  instagram.com HTTP Session

Så nekar du lagring av kakor

Om du inte vill tillåta kakor kan du ändra inställningarna i din webbläsare. Antingen så att webbläsaren automatiskt nekar till lagring av kakor, eller så att du för varje webbplats får möjlighet att avgöra om kakor skall tillåtas eller inte. I din webbläsare finns också möjlighet att radera kakor som lagrats tidigare. Se din webbläsares hjälpavsnitt om du är osäker hur du gör dessa inställningar.

MER INFORMATION OM KAKOR

Om du vill veta mer om kakor finns det bra information hos Post- och telestyrelsen.