SYV-dag på Strömbäcks folkhögskola den 8 april

Vi tror att det bästa sättet att lära sig mer om folkhögskolans unika utbildningsform är att uppleva den på plats. Därför vill vi bjuda in dig som arbetar som SYV till en halvdag på temat folkhögskola. Du kommer få träffa representanter för Strömbäcks olika utbildningar och vi bjuder på lunch i restaurangen. Anmäl dig i formuläret senast den 4 april.

ANMÄLAN


  Namn:*

  E-post:*

  Har du frågor om dagen? Kontakta Berith Sonning:
  berith.sonning@strombacksfolkhogskola.se

  PROGRAM

  9.00 – 12.00 

  Föreläsning om folkhögskolan som studieform, och om dess behörighetsmodell. Du kommer få träffa representanter för Strömbäcks olika utbildningar. Vi berättar även om Allmän kurs fokus som är vår satsning på hemmasittare.

  12.00 – 13.00

  Skolan bjuder på lunch i restaurangen.

  HITTA TILL STRÖMBÄCKS

  Adress:
  Strömbäcks folkhögskola
  Strömbäck 360
  905 82 Umeå

  Buss:
  Länstrafiken linje 126 Umeå – Norrmjöle – Hörnefors.
  Till Länstrafikens reseplanerare

  Vägbeskrivning från Umeå: Åk E4 söderut och sväng av mot Norrmjöle. Åk över viadukten och fortsätt 11 kilometer längs samma väg. Strax efter skylten Strömbäck är det dags att svänga vänster. Fortsätt sedan 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

  Vägbeskrivning söderifrån: Åk E4 norrut. Sväng av i Sörmjöle och kör mot Norrmjöle. Slingra dig fram 13 km längs den krokiga vägen och sväng sedan höger i Strömbäck. Fortsätt 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.