Adventsgudstjänst utomhus

INSTÄLLD: Adventsgudstjänst utomhus

Regeringen har beslutat att förbjuda tillställningar med fler än åtta deltagare för att för bromsa spridningen av covid-19. Vi måste därför ställa in den planerade gudstjänsten. Vi beklagar detta, men vill så klart göra vad vi kan för att bromsa smittan. Ta hand om varandra, och så ses vi julen 2021 istället.

Välkommen att fira första advent hos oss på Strömbäcks folkhögskola. På grund av rådande corona-situation kommer vi inte genomföra vår traditionella julmarknad i år. Istället bjuder vi in till gudstjänst under bar himmel där Musikalakademien bjuder på stämningsfull sång.

Som besökare bjuds du på rykande varm glögg och sittplats med god distans till dina bänkgrannar. Det blir skönsång av Musikalakademien och predikan av skolans egen präst Åsa Selldén.

Efter gudstjänsten blir det kaffe och adventsfika i restaurangen. Där kommer du placeras tillsammans med ditt sällskap. Vi uppmanar så klart alla till att hålla avstånd, samt att stanna hemma vid minsta symtom.

Antalet platser är begränsade till 50 st per gudstjänst och förhandsbokning krävs.

Tid: Söndag 29 november kl 11.00 eller 13.00
Boka biljett:
Ring 090-426 00 eller skicka e-post till info@strombacksfolkhogskola.se

Pris: 50 sek per person. I biljettpriset ingår adventsfika och kaffe. Betalning sker vid ankomst (Swish eller kontant).

I händelse av väldigt dåligt väder flyttas gudstjänsten inomhus till skolans aula Gläntan.

Jul på StrömbäcksDet blir inte som vanligt i år

Men julmarknaden då? Tomten, alla utställare, ponnyn, gofikat och gröten i restaurangen? Och julbordet?

Ingen är med ledsen än vi över att behöva ställa in. Men vi lovar att göra vårt bästa för att “Jul på Strömbäcks folkhögskola” ska återkomma med full kraft nästa år igen.

PROGRAM

SÖNDAG 29 NOVEMBER

11.00 Adventsgudstjänst utomhus med sång av Musikalakademien. Därefter serveras adventsfika i restaurangen. Max 50 deltagare. Förbokning krävs.

13.00 Adventsgudstjänst utomhus med sång av Musikalakademien. Därefter serveras adventsfika i restaurangen. Max 50 deltagare. Förbokning krävs.

HITTA TILL STRÖMBÄCKS

Adress:
Strömbäcks folkhögskola
Strömbäck 360
905 82 Umeå

Buss:
Länstrafiken linje 126 Umeå – Norrmjöle – Hörnefors.
Till Länstrafikens reseplanerare

Vägbeskrivning från Umeå: Åk E4 söderut och sväng av mot Norrmjöle. Åk över viadukten och fortsätt 11 kilometer längs samma väg. Strax efter skylten Strömbäck är det dags att svänga vänster. Fortsätt sedan 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Vägbeskrivning söderifrån: Åk E4 norrut. Sväng av i Sörmjöle och kör mot Norrmjöle. Slingra dig fram 13 km längs den krokiga vägen och sväng sedan höger i Strömbäck. Fortsätt 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.