Vi söker dig som är sjuksköterska och har erfarenhet av pedagogik och undervisning inom området. Vi ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare med behörighet inom ämnena vård- och omsorgsprogrammet på gymnasienivå.

Vårdlärare

Om dig

Som person är du engagerad, kan ta egna initiativ och vill utveckla det pedagogiska arbetet, du har förmågan att se möjligheter och har god samarbetsförmåga. Du är en ansvarskännande person som tycker det är roligt med utmaningar, respekterar elevernas olikheter och kan individanpassa undervisningen. Du har lätt att bygga relationer med eleverna, är trygg i din lärarroll och kan entusiasmera och inspirera.

Som kollega är det självklart för dig att dela med dig av idéer och erfarenheter och att du vill vara med och utveckla utbildningen
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din profil

KRAV

• Hälso- och sjukvård: Eftergymnasial utbildning två år eller längre.

Kompetenser

KRAV

• Sjuksköterskeexamen

MERITERANDE

• Lärarexamen-grundskolans senare år och gymnasiet

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

• Lärare i gymnasiet – yrkesämnen:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i vårdämnena, men också att tillsammans med arbetslaget organisera och utveckla utbildningen samt ha kontakt med arbetslivet (APL).

Eleven är i centrum i vår verksamhet och vårt jobb är att ge de bästa förutsättningarna för en meningsfull framtid för våra elever. Du kommer att handleda vuxna elever med olika förutsättningar och mål utifrån deras individuella studieplan, många av dem nysvenskar.

Tillträde augusti 2019