Jul på Strömbäcks folkhögskola

– söndag 1 december

Välkommen att fira första advent hos oss på Strömbäcks folkhögskola. För femte året i rad har vi nöjet att bjuda på julkänsla i alla dess former i vår historiska miljö. Precis som tidigare blir det julmarknad, grötlunch och underhållning för hela familjen. En nyhet för i år är pysselverkstad för alla barn.

Julmarknad 2019Dagen inleds med en stämningsfull adventsgudstjänst i vår fina träkyrka. Därefter följer julmarknad med hantverk och godsaker. Glöggrytan sjuder och precis som tidigare år har vi ponnyn Jägarn på besök.

Den som hellre vill mysa inomhus är välkommen till restaurangen. Här inne i värmen serverar vi julgröt och gofika. Musikalakademien bjuder på finstämd underhållning för både stora och små. Dessutom har vi pysselverkstad för alla barn, och visst vågar vi tro att tomten besöker oss i år också?

VILL DU STÄLLA UT PÅ MARKNADEN?

Vi söker dig som säljer hantverk, lokalproducerad mat, konst, smycken, slöjd eller andra hantverksmässiga alster.

Läs mer i vår inbjudan till utställare (pdf)

SÖNDAG 1 DECEMBER

Adventsgudstjänst (teckenspråkstolkad), med sång av Musikalakademien

Julmarknad med lokala utställare
Pysselverkstad
Träffa tomten
Ponnyridning
Grötlunch och hembakt julfika i restaurangen

12.30, 13.30, 14.30
Underhållning av Musikalakademien i restaurangen

HITTA TILL STRÖMBÄCKS

Adress:
Strömbäck 360

Buss:
Länstrafiken linje 126 Umeå – Norrmjöle – Hörnefors.
Till Länstrafikens reseplanerare

Vägbeskrivning från Umeå: Åk E4 söderut och sväng av mot Norrmjöle. Åk över viadukten och fortsätt 11 kilometer längs samma väg. Strax efter skylten Strömbäck är det dags att svänga vänster. Fortsätt sedan 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Vägbeskrivning söderifrån: Åk E4 norrut. Sväng av i Sörmjöle och kör mot Norrmjöle. Slingra dig fram 13 km längs den krokiga vägen och sväng sedan höger i Strömbäck. Fortsätt 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Traditionellt julbord

Psst! Du missar väl inte?

DAGS ATT BOKA JULBORD

Den 8 december kl 15.00 är det dags för Strömbäcks stämningsfulla traditionella julbord.

Vegetariskt alternativ finns.

Boka dina platser på tel 090-426 00.