Jul på Strömbäcks folkhögskola

Jul på Strömbäcks folkhögskola
– söndag 2 december

Gillar du julen lika mycket som vi? Välkommen att fira första advent hos oss på Strömbäcks folkhögskola. Det blir julmarknad, grötlunch och underhållning för hela familjen.

Välkommen att uppleva julkänslan i vår historiska miljö på Strömbäcks folkhögskola. Nytt för i år är att restaurangen håller öppet och Musikalakademien bjuder på underhållning. 

Dagen inleds med en stämningsfull adventsgudstjänst i vår fina träkyrka. Därefter följer julmarknad med hantverk och godsaker. Glöggrytan sjuder och alla barn får träffa tomten. Precis som förra året har vi ponnyn Jägarn på besök.

Den som hellre vill mysa inomhus är välkommen till restaurangen. Här inne i värmen serverar vi julgröt och gofika. Varje gång klockan slår halv bjuder Musikalakademien på finstämd underhållning för både stora och små.

PROGRAM

SÖNDAG 2 DECEMBER

11.00 – 12.00
Adventsgudstjänst i träkyrkan

12.00 – 15.00
Julmarknad med lokala utställare
Träffa tomten
Ponnyridning
Grötlunch och hembakt julfika i restaurangen

12.30, 13.30, 14.30
Underhållning av Musikalakademien i restaurangen

HITTA TILL STRÖMBÄCKS

Adress:
Strömbäcks folkhögskola
Strömbäck 360
905 82 Umeå

Buss:
Länstrafiken linje 126 Umeå – Norrmjöle – Hörnefors.
Till Länstrafikens reseplanerare

Vägbeskrivning från Umeå: Åk E4 söderut och sväng av mot Norrmjöle. Åk över viadukten och fortsätt 11 kilometer längs samma väg. Strax efter skylten Strömbäck är det dags att svänga vänster. Fortsätt sedan 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Vägbeskrivning söderifrån: Åk E4 norrut. Sväng av i Sörmjöle och kör mot Norrmjöle. Slingra dig fram 13 km längs den krokiga vägen och sväng sedan höger i Strömbäck. Fortsätt 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

julshow och julbord

Psst! Du missar väl inte?

GNISTRANDE JULSHOW OCH TRADITIONELLT JULBORD

Den 15-16 december är det dags för Strömbäcks stämningsfulla julshow och julbord.