Vandrarhem utanför Umeå

VÄLKOMMEN TILL STRÖMBÄCKS VANDRARHEM

BOKA VANDRARHEM

Välkommen att höra av dig för att boka eller göra en förfrågan.

TELEFON: 073 – 096 29 91

Vi svarar mellan klockan 9.00 och 15.00. Övriga tider kan du lämna ett meddelande.

STÄLLPLATS

Vi erbjuder även ställplats för husbil på vår parkering. Priset är 150 SEK per dygn och avgiften betalas till Swish 123 557 969 3.

NN
Boende med bra standard i historisk miljö
NN
Inklusive frukost, gratis wifi och parkering
Nära hav och naturreservat

Strömbäcks ligger 18 kilometer söder om Umeå, där Umeälven möter havet. I vår rofyllda miljö, med underbar natur runt knuten, är det lätt att trivas.

PRIS PER DYGN

Enkelrum 495 SEK
Dubbelrum 800 SEK
Extrasäng 200 SEK
Barn under 12 år 100 SEK i extrasäng
Barn under 2 år 0 SEK i spjälsäng
Hyra av sänglinne och handduk 75 SEK per tillfälle

RUMMEN

Övernattning sker i enkel- eller dubbelrum. Alla rum har 32 tums platt-tv, egen dusch och WC.

I anslutning till rummen finns ett kök.

Incheckning enligt överenskommelse. Utcheckning senast klockan 12.00. Ej städat rum debiteras med 750 SEK.

SE OCH GÖRA

Strömbäck-Kont naturreservat vandrarhem

NATURRESERVAT STRÖMBÄCK-KONT

Strömbäcks folkhögskola ligger just utanför naturreservatet Strömbäck-Kont och det finns en vandringsled som ansluter direkt från skolområdet. Här finns orörd skog, trolska sjöar, en populär badstrand och ett rikt djurliv.

Läs mer om Strömbäck-kont på Umeå kommuns hemsida

Hyr bastu, båt eller cykel på vandrarhem

AKTIVITETER

Det finns cyklar till uthyrning och nere vid bryggan väntar en roddbåt som även den går att hyra. Om inte vädergudarna visar sin bästa sida kan du hyra skolans bastu och gym.

Vandrarhem med frukost

BED AND BREAKFAST

Frukost ingår i priset. På vardagar under terminen serveras frukost i restaurangen.

HITTA TILL STRÖMBÄCKS

Adress:
Strömbäck 360

Latitud: 63.690943
Longitud: 20.227404

Buss:
Länstrafiken linje 126 Umeå – Norrmjöle – Hörnefors.
Till Länstrafikens reseplanerare

Vägbeskrivning från Umeå: Åk E4 söderut och sväng av mot Norrmjöle. Åk över viadukten och fortsätt 11 kilometer längs samma väg. Strax efter skylten Strömbäck är det dags att svänga vänster. Fortsätt sedan 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Vägbeskrivning söderifrån: Åk E4 norrut. Sväng av i Sörmjöle och kör mot Norrmjöle. Slingra dig fram 13 km längs den krokiga vägen och sväng sedan höger i Strömbäck. Fortsätt 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.