Julshow med Musikalakademien

Gnistrande julshow och traditionellt julbord, 15-16 december

I år bjuder Musikalakademien på klassisk, sprakande julshow för hela familjen. I restaurangen dukar vi upp julbord med alla julens klassiker.

Årets föreställning heter When You Wish Upon a Star och är en stämningsfull julshow för alla åldrar. Kom och njut av julens favoriter, inslagna i underhållande sång- och dansnummer.

Traditionellt julbordI restaurangen serverar vi ett klassiskt julbord. Du som vill kombinera julshow och julbord får ett fördelaktigt paketpris.

Boka dina biljetter på biljettcentrum.com

Varmt välkommen!

PROGRAM OCH PRISER

LÖRDAG 15 DECEMBER
15.00 Julshow
16.30 Traditionellt julbord
18.30 Julshow

SÖNDAG 16 DECEMBER
15.00 Julshow
16.30 Traditionellt julbord
18.30 Julshow

PRISER
Paketpris julbord + julshow: 590:-
Paketpris barn julbord + julshow: 350:-
Julbord vuxen: 395:-
Julbord 6-12 år: 150:-
Julbord 0-6 år: Gratis
Julshow: 235:-
Julshow studerande: 195:-
Julshow barn: I knä gratis. Egen plats fullt pris.

Boka på biljettcentrum.com

HITTA TILL STRÖMBÄCKS

Adress:
Strömbäck 360

Buss:
Länstrafiken linje 126 Umeå – Norrmjöle – Hörnefors.
Till Länstrafikens reseplanerare

Vägbeskrivning från Umeå: Åk E4 söderut och sväng av mot Norrmjöle. Åk över viadukten och fortsätt 11 kilometer längs samma väg. Strax efter skylten Strömbäck är det dags att svänga vänster. Fortsätt sedan 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Vägbeskrivning söderifrån: Åk E4 norrut. Sväng av i Sörmjöle och kör mot Norrmjöle. Slingra dig fram 13 km längs den krokiga vägen och sväng sedan höger i Strömbäck. Fortsätt 350 meter rakt fram. Parkering finns på vänster sida.

Jul på Strömbäcks

Psst! Du missar väl inte?

JUL PÅ STRÖMBÄCKS FOLKHÖGSKOLA

Välkommen att fira första advent hos oss, söndag den 2 december. Det blir adventsgudstjänst, julmarknad, gröt och underhållning för hela familjen.